Cégünkről

Replant Cégcsoport

A Replant Cégcsoport az egészségügy elkötelezett résztvevőjeként hosszú évek óta azon dolgozik, hogy partnereinek a lehető legjobb megoldásokat nyújtsa. A Cégcsoporton belül mi, a Replant 4 Care Kft. és a Replant Med Kft. dolgozói nemcsak kiváló minőségű termékeinknek és azok széles választékának, hanem sokoldalú tevékenységünknek is köszönhetjük, hogy az elmúlt két évtizedben az egyik legjelentősebb gyógyászati és orvostechnikai eszközöket forgalmazó cég lettünk Magyarországon.

Az általunk kínált termékcsoportok tekintetében több szegmensben piacvezető szerepet töltünk be - mint például a sztómaterápia és a sebkezelés területén - ami a több évtizedes tapasztalatnak tudható be. Számunkra az egészség védelme és a segítségnyújtás nemcsak szavakat jelentenek, hanem olyan értékeket, amelyek a társadalmi szerepvállalásunkban és az üzleti kapcsolatainkban egyaránt megmutatkoznak. A fejlődést partnereinkkel együtt képzeljük el, és a jövőben is velük együttműködve, szövetségben törekszünk céljaink elérésére. Sikereinkhez természetesen azok a minősített beszállítóink is hozzájárultak, akik a kezdetek óta biztosan mellettünk álltak, és kiváló minőségű termékeket szolgáltattak részünkre. Nélkülük a fejlődésünk elképzelhetetlen lett volna.

Cégtörténet

1993-ban alakult meg a ConvaTec Kft. Az eltelt több mint huszonöt év alatt a járóbeteg- és a kórházi ellátásban is kiteljesedtünk. Számos új üzletágat nyitottunk és fejlesztettünk fel. Mindig olyan ellátási területekre léptünk be az általunk képviselt gyártóval közösen, ahol vagy új technológiát tudtunk Magyarországra hozni, vagy az általunk forgalmazott új termékekkel hatékonyabban valósulhatott meg a gyógyítás és a rehabilitáció.