Képviselt gyártóink

Intenzív terápia és anesztézia; Gyógyszeradagolás és Fájdalomterápia:

 1. Smiths Medical (logó)

Innovatív megoldásokat és kiváló támogatást nyújt az egészségügyi szakembereknek és szolgáltatóknak a biztonságos betegellátáshoz és az ellátás teljes költségének csökkentéséhez.

Mi, a Smiths Medical-nál szenvedélyesen törekszünk a betegek életének javítására és megmentésére magas színvonalú, innovatív orvostechnikai eszközök és szolgáltatások nyújtása révén. Vezető globális gyártója vagyunk speciális orvostechnikai eszközöknek, amelyek innovatív és életmentő megoldásokat kínálnak a világ egészségügyi piacain. Az infúziós terápiában, az érrendszeri hozzáférésben, az életmentő ellátásban és a speciális termékek területén specializálódott termékeink megtalálhatóak kórházi, sürgősségi, otthoni és speciális ellátási környezetben, a kritikus és intenzív ellátásban, a sebészetben, a műtét utáni kezelésben és a krónikus betegségek kezelésében.

http://smiths-medical.com/

 1. Convatec/Unomedical (logó)

A ConvaTec egy globális gyógyászati termékgyártó, amely a krónikus betegségek kezelésére összpontosító terápiákkal foglalkozik, vezető pozícióval bír a fejlett sebellátásban, sztómaápolásban, inkontinencia ellátásban, valamint infúziós eszközök gyártásában.  A ConvaTec termékei klinikai és gazdasági előnyöket kínálnak, beleértve a fertőzés megelőzését, a veszélyeztetett bőr védelmét, a betegek ellátás jobb kimenetelét és az ellátás összköltségének csökkenését. A ConvaTecnek mintegy 8500 alkalmazottja van, és több mint 100 országban érhetőek a termékei.

http://convatec.com/

 1. Redax SpA.

A Redax a tapasztalatokat és az innovációt ötvözi a klinikai követelmények figyelembe vételével, az orvosokkal, mérnökökkel és véleményformálókkal folytatott folyamatos együttműködés révén. A termék prototípusától a marketingig, semmit nem bízunk a véletlenre.
A kutatási és fejlesztési részleg felkészültsége, az orvosbiológiai felhasználású nyersanyagok mély ismerete széles és teljes körű drenázs eszköz portfóliót biztosít és folyamatosan új megoldásokat kínál a termékportfólió fejlesztése érdekében. A Redax K + F innovatív potenciálját a nemzetközi szabadalmak is elismerik.
A belső gyártási folyamatok garantálják az egész gyártási fázis ellenőrzését, és biztosítják a kiváló minőségű termékeket, a gyors szállítást és a versenyképes költségeket.

www.redax.it

 1. Medisize

A Medisize több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik légútbiztosítási termékek fejlesztésében és gyártásában. Kiváló minőségű eldobható eszközöket kínál, amelyeket az anesztézia, intenzív és neonatológia osztályok használnak a világ minden részén.

www.medisize.com

 1. Vogt Medical (logó)

Német minõség 1991 óta.
A minőség bizalmat teremt. Magas minõségű termékeink, globálisan alkalmazható és innovatív egyszerhasználatos orvosi termékeink, valamint hosszútávú tapasztalatunk biztosítják a felhasználó barát és folyamatosan fejlődő termékportfóliónkat.

http://www.vogt-medical.com

 1. ProAct Medical (logó)

A  PROACT Medical 1995-ben alakult az Egyesült Királyságban. A betegmegfigyelés, diagnosztika, légút menedzsment, anesztézia és az újraélesztés területén használt termékek gyártásával foglalkozik.

https://www.proactmedical.co.uk

 • Műtéti eszközök
 1. Integra (logó)

Az Integra LifeSciences, vezető orvostechnikai vállalat, azon dolgozik, hogy a sebészek a legjobb betegellátás biztosítására koncentrálhassanak. Az Integra innovatív megoldásokat kínál az ortopédiai végtagműtétekben, az idegsebészetben, a rekonstrukciós és az általános sebészetben.
www.integralife.com

Kardiológia és Szívsebészet

 1. LivaNova/Sorin (logó)

A LivaNova egy globális orvosi technológiai vállalat, amely közel öt évtizedes tapasztalatra épül, és elkötelezett a betegek életminőségének javítása irányába. A fejlett technológia és áttörő fejlesztések kiválómegoldásokat kínálnak a betegek, az egészségügyi szakemberek és az egészségügyi rendszerek számára.

A LivaNova piacvezető, világszerte több mint 4500 alkalmazottal rendelkezik. Londoni székhelyű és több mint 100 országban van jelen.

3 fő működési terület:

Szívsebészet

Neuromoduláció

Szívritmus-kezelés

http://www.livanova.sorin.com/home.action

 1. Cincinatti Sub-Zero (logó)

A Cincinnati Sub-Zero (CSZ) több mint 75 éve a hőmérséklet-szabályozó berendezések vezető szállítója, világszerte kiváló minőségű hőmérséklet-menedzsment termékeket nyújt.  
A termékeket úgy tervezzük, hogy mind a betegek mind az egészségügyi szakemberek kényelmét szem előtt tartjuk. Fontos számunkra az egyszerű használat és az innováció, hogy a beteg testhőmérsékletét a műtőben, a kórteremben, az intenzív osztályon és  más területeken menedzseljük szerte a világon.

http://www.genthermcsz.com/

 • Urológia és Nőgyógyászat
 1. THT-Bioscience (logó)

http://www.thtbioscience.com/

 1. Dipromed (logó)

A  DIPROMED 1978 óta dolgozik az orvostechnikai eszközök piacán. Mindig szorosan együttműködött a sebészekkel és a biomérnökökkel akik hozzájárultak az innovatív beültethető termékek kutatásához, fejlesztéséhez és megvalósításához.

A DIPROMED az alábbi területeken van jelen termékeivel:

• Sebészeti polipropilén sérvhálók
• Urológiai és nőgyógyászati hálók a női vizelet inkontinencia kezelésére és a medencefenék erősítésére.

• Urológiai protézis rendszer férfi stressz vizelet inkontinencia kezelésére.

• In vitro diagnosztikai eszközök (IVD): biológiai anyagok szállítására szolgáló tartályok.

http://www.dipromed.eu

 1. Boston Scientific (logó)

A Boston Scientific innovatív orvosi megoldások révén segíti az életet, amelyek javítják a betegek egészségét a világ minden táján.

https://www.bostonscientific.com

 • Fül-Orr-Gégészet
 1. Smith&Nephew (logó)


A Smith & Nephew több mint 100 országban támogatja az egészségügyi szakembereket mindennapi erőfeszítéseikben, hogy javíthassák betegeik életét.
Ezt úgy tesszük, hogy úttörő megközelítést alkalmazunk fejlett gyógyászati termékeink és szolgáltatásaink tervezésénél, biztosítva a különböző technológiákhoz való szélesebb körű hozzáférést világszerte több ügyfelünk számára, valamint jobb eredmények elérését a betegek és az egészségügyi rendszerek számára.